Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat, joi, că modificările aduse Codului de procedură penală sunt analizate de Ministerul Public, iar tot ce are ''o aparenţă de neconstituţionalitate'' va fi pus la dispoziţia instituţiilor care au competenţa de a sesiza Curtea Constituţională a României (CCR).

"Noi am avut un punct de vedere deja pe care-l susţinem în continuare, în sensul că modificările care au fost efectuate la cele două Coduri s-au realizat într-un ritm foarte rapid, în pripă, aş putea spune, şi acestea asociate cu faptul că nu au fost luate în considerare propunerile Consiliului Superior al Magistraturii, ale asociaţiilor de magistraţi. Toate aceste circumstanţe au generat o stare de îngrijorare în rândurile corpului magistraţilor Ministerului Public. Ceea ce vă pot spune în acest moment este că toate modificările, completările care au fost efectuate formează obiectul unei foarte atente analize a Ministerului Public, care în câteva zile va fi încheiată şi tot ce vom constata noi că are o aparenţă de neconstituţionalitate va fi pus la dispoziţia instituţiilor care au competenţa de a sesiza CCR", a spus Lazăr, care a participat la deschiderea lucrărilor unui grup de lucru în materie de familie şi protecţia minorilor.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ce-o fi ăla „grup de lucru în materie de familie”?! Individul ăsta în ce limbă se exprimă? În limba de la coada vacii, sau în limbaj juridic, care, in mod normal, este unul dintre cele mai subtile, mai nuanțate și mai precise?

21 iunie 2018 13:46

Rapid și în pripă? Se compară oare cu „rapiditatea” și „pripa” tandemurilor Boc-Macovei și Cioroș-Prrrună de țuică, care au recurs la asumarea răspunderii, rspectiv OUG?!

21 iunie 2018 13:40

Dacă vreți să ilustrați o carte despre dobitoci pentru copii, puneți mutra individului de mai sus! Cartea va trebui însă interzisă fmeilor gravide ca să nu nască idioți!

21 iunie 2018 13:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.