Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O explozie s-a produs, joi dimineață, lângă maşina unui subofiţer ISU din Cluj-Napoca. Bărbatul a găsit o cutie de mici dimensiuni lângă maşina sa, care a explodat. Subofiţerul a fost rănit, dar se află în stare stabilă.

Pompierul, care ieșea de la muncă a observat, în apropierea autovehiculului său, o cutie și, din curiozitate, a atins-o, moment în care a explodat. Este vorba despre un dispozitiv artizanal improvizat.

„A fost o cutie pe care a găsit-o lângă mașină, când a ridicat-o, a explodat. Pompierul nu este rănit grav, a fost dus de SMURD la spital. Restul investigației și concluziile trebuie să vină cu ele autoritățile”, a spus Raed Arafat, secretar de stat în MAI.


Comentarii

Ion Ionescu Asta este inceputul repercusiunilor pedepsite de cine stie ce arab palestinian aflat la Cluj impotriva "uniformelor autoritatzilor romane" datorita politicii externe facute cu "curul" de Dragnea & Dancila cu mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim...Si prostimea v-a suferi....vegheatzi zonele aglomerate din tzara...Dragi teroristi arabi....ducetzi-va in B-dul Kisselef din Bucuresti si punetzi bombe artizanale ca acolo-s sunt idiotzii ce sustzin aceasta mutare de ambasada a Romaniei...

21 iunie 2018 13:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.