Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parlamentul Ungariei a aprobat, miercuri, legea supranumită „Stop Soros”, care îi incriminează pe avocaţii şi activiştii ce oferă ajutor refugiaţilor în căutare de azil, relatează BBC.

Conform legii aprobate, oricine facilitează imigraţia ilegală va fi condamnat la un an de închisoare. De asemenea, aceasta modifică alte opt legi existente. Guvernul lui Viktor Orban a numit legea ”Stop Soros” după miliardarul filantrop acuzat că susţine migranţii musulmani.

Legea vizează orice persoană care lucrează cu organizaţii non-guvernamentale implicate în ajutorarea persoanelor în căutare de azil. De asemenea, măsurile au devenit mai stricte în ceea ce priveşte primirea azilului. Orice persoană care provine dintr-o ţară terţă poate primi azil doar dacă în ţara respectivă este persecutată în orice fel.

Integral pe MediafaxComentarii

Sîrbu-Ocnaşul-TNT (EURO-jidov împuţit, n.m.): reamintesc cititorilor noştri că "persoanele în căutare de azil" (în locuri total contraindicate, n.m.) sunt (în realitate, n.m.) nişte (simpli) ... infractori (asimilabili "persoanelor" în căutare de brăţări dacice cu detectorul prin pădure, n.m.), vinovaţi de delictul penal de trecere ilegală a frontierei unui stat suveran... Cu respect, SO-TNT & "The Mediafuckers"

21 iunie 2018 1:34

E perfect aşa - EURO-haimanalele ttip vor putea însă să se organizeze totuşi în group-uri (infracţionale, n.m.), în oiengeuri şi în HOMO-"communităţi" POPO-"internaţionale" ad hoc - de pildă la secţiile de tâmplărie şi de spălătorie ale penitenciarului pe raza căruia care sunt ... arondaţi (ca să zic aşa - respectiv priponiţi cu sârmă în nas şi lanţuri la membrele posterioare, n.m.), nu?! Cu respect, Paulus

21 iunie 2018 1:29

Stan Pățitul Bravo lui ! Păcat că este ungur ! Ne-ar trebui și nouă un conducător ( clasă politică) hotărât.

20 iunie 2018 22:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.