Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a criticat protestul de pe holurile din Parlament. "Am retrăit pentru câteva minute ziua de 28 ianuarie 1990 când la inițiativa partidelor istorice PNL și PNTCD solicitasem să avem o întâlnire cu reprezentanții noii puteri de la București, adică a FSN-ului.

La Guvern ne aștepta o contra manifestație făcută de FSN cu munictori de la IMGB. Exact aceiași atmosferă de agresivitate dusă la extrem, de intoleranță pe care am văzut-o atunci am reîntalnit-o azstăzi promovată de USR și simpatizanții pe care i-a adus astăzi în Parlament", a declarat Tăriceanu.

Integral pe HotnewsComentarii

UNFORGIVEN Nu pe 28 ianuarie 1990 au fost adusi cei de la IMGB . Parca era in iunie, la Universitate si veneau dinspre Magistrala strigand -IMGB care face ORDINE. Atunci fost doar un grup de derbedei cu lanturi, condusi de catre Dan Iosif si cativa activisti si cadre in civili care au adus si un camion, parca SAVIEM, sa faca manevre de intimidare a noastra. Minerii lor au fost adusi a doua zi, pe 29, cand Petre Roman, strigand - Ei s-au demascat - a venit cu un TAB sa-l scoata umilitor pe Coposu din sediul de la Pta Rosetti. Traind direct atunci acele evenimente, acum mi se pare ca revenim la violente si incepe Rezistentziada. PS: Apropo, pe ce frecventza emite Rezistenta tv acum, cand nici SOTI nu mai emite ?

20 iunie 2018 18:43

Minerul Tericeanule deci asta arata cu nu am evoluat deloc ,iar voi sunteti direct raspunzatori, voi parlamentarii.

20 iunie 2018 18:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.