Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministru al Transporturilor Dan Șova (PSD) a fost condamnat de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare în dosarul CET Govora.

El este acuzat de trafic de influență. De asemenea, Mihai Bălan, fostul director al CET Govora a primit muncă în folosul comunității.

În acest dosar, instanţa supremă l-a condamnat, în primă instanță, în luna septembrie 2017, pe Dan Şova, la trei ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă. În aceeaşi cauză, fostul director CET Govora, Mihai Bălan, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Despre ce sume e vorba
Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Dan Şova şi a fostului director general al centralei de energie termică CET Govora SA Mihai Bălan, pentru trafic de influenţă şi respectiv abuz în serviciu. Potrivit anchetatorilor, în perioada octombrie 2011 – iulie 2014, Dan Şova a pretins sume de bani şi a primit în total 100.000 de euro de la o persoană denunţătoare, în schimbul traficării influenţei sale reale pe care o avea pe lângă Mihai Bălan, director general al centralei de energie termică CET Govora SA, astfel încât acesta din urmă să asigure încheierea unor contracte de asistenţă juridică cu o anumită societate de avocatură, contracte de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/lună.

Integral pe CotidianulComentarii

Violatorul din inchisoare Lui asta o sai bag io pula in gura si in kur!

22 iunie 2018 10:48

puscarila il fut eu pe sova!

21 iunie 2018 13:06

alupigus, fiu de parlamentar PSD de Teleorman D-l Dragnea are pula mare, el isi bate joc de orisicare: UE, NATO, SUA, PE. Muie rezistacilor!

21 iunie 2018 10:35

v, membru PSD Ghiolbanis este de etnie europeana. Noi rromii suntem asiatici si vom fute-n cur europenii.

21 iunie 2018 10:34

eu Unde sunt postacii psd?

21 iunie 2018 9:06

bijbok o sa gaseasca repede un detinut poponar care sa-l futa in cur!

21 iunie 2018 8:16

La Mulți Ani! cu executare și la cât mai mulți ani la ocnă, pentru acest arogant împuțit care era atât de bățos pe sticla televizorului în încercările lui constipate de a arăta pulimii ce ditamai personajul era la acele momente. Deci procurorii mai au și dreptate, printre abuzurile de care sunt acuzați? Problema e că procurii nu au recurs la abuzuri, deși ar exista zvonuri împotriva lor, problema e că unii dintre procurori ori sunt slabi profesioniști și lasă să ajungă-n instanță dosare unde ei nu au dovezi suficiente pentru a-l pedepsi pe inculpat, ori dovezile pe care le dețin acei procurori la un moment dat sunt ori dezmințite și anulate în timpul procesului, ori dovezile respective sunt slabe și nu sunt sificiente pentru a-l pedepsi pe inculpat. Râiosul de Dan Șova e avocat de profesie, deci acest caz al lui finalizat cu condamnare cu executare e foarte clar și demonstrează că procurorii sau procurorul care l-a inculpat a procedat corect și legal, iar acel procuror e demn de toată lauda. Dar lindicul de Dan Șova era cercetat penal împreună cu bunul lui prieten Victor Ponta, așa că oare cum se face că Victor Ponta e lăsat bine mersi la o parte și tolerat de către statul paralel al procurorilor lui George Soros?

20 iunie 2018 23:20

Pidosnic Dar prietenul Ponta, cand merge? Daca nu era Ponta nu fura nici asta!! Sa fie clar!!!!!!!!!!! Furtul s-a impartit, chiar daca nu in cote egale, tot furt se chiama!

20 iunie 2018 18:22

Moarte Psd-ului maine va merge si imputitul de puscarias Dragnea uuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa

20 iunie 2018 16:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.