Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nevoile de investiţii în infrastructura de transport a României depăşesc 70 miliarde de euro, în timp ce resursele disponibile până în 2030, conform Masterplanului de transport, sunt de 36 miliarde de euro, reiese din datele unui studiu de specialitate, publicat miercuri.

Cu toate acestea, concluziile cercetării realizate de Euler Hermes arată că sectorul transporturilor trece printr-o perioadă favorabilă, legată direct de contextul economic, în principal de creşterea consumului privat, care în 2017 a crescut cu mai mult de 10%.

Integral pe România LiberăComentarii

bijbok Are nevoie !??? Ha ha ha ! Si eu am nevoie de 300.000 de eurio.

21 iunie 2018 0:18

v Ma intreb daca nu are dreptate ministrul actual al transporturilor, ca refacerea rettelei de transport in fapt este "sabotata" de tarile din vest, care aparent ar fi ridicol sa nu fie de acord cu realizarea unei retele de transport eficiente. Chiar daca sintem saraci te uiti ca se propune,iar uneori se realizeaza bucatele de autostrada care nu sint legate intre ele. Ba mai mult se fac tot felul de SF-uri, care costa o groaza de bani,cu toate ca se stie ca acestea nu mai sint valabile dupa doi ani, cind nici vorba sase apuce de acele autostrazi "propuse"

20 iunie 2018 17:06

@Petrica Au furat! Sunt de acord cu toti din lista ta, chiar si mult largita, mai putin cu Boc. Eu nu am auzit sa fie macar invinuit ca a furat. Ori dujmani are destui. Singurul lucru rau care l-a facut e ca s-a aruncat la taiatul salariilor. Desi, probabil trebuia facut si acest lucru.

20 iunie 2018 16:53

Petrica Serios? Dar din 2007 pana acum ce-au facut tampitii care ne-au condus????? Au numit numai copii si cumatri, curve si amante prin functii bine platite de la Stat si UE, iar acum Statul - clica de nemernici care au condus, se plang ca nu mai au de unde sa construiasca.... Nicolaiciuc, Nastase, Berceanu, Boc etc - de ce nu raspund penal?????

20 iunie 2018 15:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.