Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul USR Cristian Ghinea a declarat, marţi la RFI, că preşedintele Klaus Iohannis are obligaţia morală de a nu semna decretul de revocare a şefei DNA, sfătuindu-l de şeful statului să intre într-o grevă prezidenţială, pentru ca statul român să nu fie "complet luat ostatic de către borfaşi".

„Preşedintele Klaus Iohannis trebuie să ceară clarificări. Este o situaţie obscură, cea cu judecătorul constituţional care şi-a terminat mandatul, care are de facto două mandate, împotriva Constituţiei pe care ar trebui să o apere. Preşedintele Iohannis trebuie să aştepte o decizie de la Comisia de la Veneţia şi cred că are obligaţia morală de a nu semna el însuşi un asemenea decret.

Eu am dat un sfat: ar trebui să ne uităm la istoria noastră, unde avem exemple eroice de rezistenţă în faţa unor guverne imorale şi ilegitime, mă refer la greva regală. O grevă prezidenţială este ceea ce avem nevoie "acum, pentru ca preşedintele Iohannis să reprezinte garanţia morală că statul român nu este complet luat ostatic de către borfaşi”, a afirmat deputatul USR Cristian Ghinea, marţi la RFI.


Comentarii

@20 iunie 2018 16:19 Asti chiar ca merita impuscati! Nu va dati seama ce spune netrebnicul? Ca el este un comunist!!! Ca el a fost cu Stalin etc ......De fapt e un singur tembel care tot posteaza pe diferite nume. Cel mai mare tembel este v, crapa-i-ar capul de imbecil!!

20 iunie 2018 18:39

De cât să ajungă Romania pe mana SOROSISTILOR, mai bine să murim cu ARMA in mana !!!!

20 iunie 2018 16:19

Am ajuns din cauza unor RETARDAȚI precum cei din PDL=PNL=USR=PMP, boul de Iohanis, si alți handicapati, ce postează numai prostii

20 iunie 2018 16:18

Emil din Dublin Perfect de acord!

20 iunie 2018 14:35

v Se pare ca Ghinea, uita ca Ghiolbanis este pe post de presedinte de mai multi ani. Daca stia de "incompatibilitatea" judecatorului de la CCR, trebuia sa reactioneze din timp, nu sperind ca prin aceasta manevra se modifica decizia CCR

19 iunie 2018 23:40

@ 19 iunie 2018 22:22 Măi Cretian, pentru că ești rău, am să-ți dau ciocolunga mea s-o sugi după ce ai dezvelit-o de ambalaj. Așa că ia-o tu mânuțele și bag-o-n gură repede, cretianule. Apropo, nu e nevoie de nici o grevă a președintelui, e nevoie de dizolvarea parlamentului și de alegeri anticipate. Tu n-ai decât să alergi în pas de defilare la Dragnea și să-i faci cunilincții până te apucă amocul. Sărmane cretian.

19 iunie 2018 23:12

Cristian Da, da... Sa se duca inapoi la Sibiu.. Acolo poate inveli ciocolata in staniol, de manutza cu Kovesi&CO !!!!!! Sa fim seriosi!

19 iunie 2018 22:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.