Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, a evocat la Bruxelles liniile de abordare a Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, subliniind că ţara noastră îşi propune să devină un factor de coeziune la nivelul UE, informează MAE.

Negrescu s-a întâlnit marţi, în cea de-a doua parte a vizitei de lucru pe care a efectuat-o la Bruxelles, cu vicepreşedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru uniunea energiei, Maros Sefcovic, şi cu comisarul european pentru concurenţă, Margrethe Vestager.

Potrivit unui comunicat transmis de MAE, în convorbirile avute, ministrul delegat a reiterat eforturile depuse de Guvernul României în cadrul procesului de pregătire şi a evocat liniile de abordare a Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, sub aspectul obiectivului de a pune cetăţeanul în centrul procesului decizional european.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.