Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, referindu-se la modificările aduse în Parlament la Codul de procedură penală, că majoritatea PSD votează legi cu dedicaţie pentru liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, afirmând că este "pur şi simplu inadmisibil".

"Viteza, ca viteza. Am mai avut situaţii când s-a votat noaptea, nu vreau să spun ce s-a spus atunci despre viteza de vot. Rezultatul m-a întristat şi mă întristează. Vedem cu tot mai multă claritate că PSD nu doar încearcă să amputeze puterile preşedintelui, ci (...) şi puterile justiţiei, ceea ce este foarte, foarte grav.

Integral pe CapitalComentarii

Sicterescu Mergeti idiotilor la vot ! Si votati -l strict, pe acela care va reprezinta interesu` personal, nu interesu` "ALTORA" ! Sictir !!!

20 iunie 2018 11:52

Trump vad ca mai e un "ghiolbanis" #rezistac pe aici care comenteaza ca ce mare lucru e sa fii ascultat, asta-i batut rau in cap, sigur nu stie pt ce au murit oamenii la revolutie, tocmai din cauza statului securist.

20 iunie 2018 9:11

Trump Cred ca i-a fost amputat neuronul care-l mai avea. Face ce vrea basca lui, cine-s romanii si ce-i aia constitutie? "Analfabetul functional" fara singurul neuron disponibil a fost intrerupt din citit, nu trebuie sa mai asteptam decretul de revocare, nu mai vine.

20 iunie 2018 9:04

v Pe Ghiolbanis il "deranjeaza", posibilitatea de a nu mai pupa inca un mandat. La fel de "suparat" este ca i se iau din prerogative, chiar daca erau numai de protocol, sau ii numea pe unii care-i ascultau ordinile si-i inlaturau pe adversarii lui Ghiolbanis

19 iunie 2018 23:26

Mai Gabitza da tu esti mai dancila decat Vanghelie. De ce voua pesedeilor va e frica de interceptari? Avet ceva de ascuns sau ceva de furat si nu vreti sa afle poporul manipulat de ciuvici, ciutaci si alti ciumeti?

19 iunie 2018 22:50

Gabriela DNA a cumpărat echipamente tehnice, inclusiv un sistem de interceptare.3.216.485 lei fara TVA.... Asta e fatza DNA pe care o vor Iohannis& CO.... La macelarit romanii pe banii romanilor!!!!!!

19 iunie 2018 21:14

Denis Teatru ieftin, incapacitate de a reactiona, frica de a nu supara cercurile elitiste si agenturile care l-au pus in functie... La fel ca la al doilea mandat al lui Basescu... Adica oameni de rahat, pusi doar sa execute ordine si sa manance laturi cu lopata la ordin! Asta sa fie democratia???

19 iunie 2018 21:06

Georgiana Da Bula. S-a votat 217/2015 Legea Antiromaneasca, tot la ordinul javrelor straine, care acum se opun reformarii Justitiei cu adevarat. Pana acum Justitia s-a facut partasa tuturor nemerniciilor la care au fost supusi oamenii curati si cinstiti, avnd vina doar ca au deranjat Sistemul... Ca jegosii din Sistem patati pana peste cap, n-au patit nimic. Li s-a dat cu suspendare, li s-au prescris termenele pana la prescriere etc... Au avut si imunitate fie diplomatica , fie parlamentara... Trebuie sa fie odata luata masura Independentei Justitiei!

19 iunie 2018 21:03

PSD-ul ăsta amputează și testicule! Aibi grijă, neamțule, că un bunic de-al PSD-ului l-a lăsat și pe Hitler fără un coy!!!

19 iunie 2018 20:52

Lingaul Ce se voteaza pentru repetent e bun si pentru grandoman ,asa ca nu te mai tot da cast !!

19 iunie 2018 20:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.