Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, legat de decretul pentru revocarea Laurei Codruţa Kovesi, cerut de CCR, că şi săptămâna aceasta este dedicată cititului motivării Curţii.

"Şi această săptămână este dedicată cititului", a declarat marţi, Klaus Iohannis, întrebat fiind ce va face în cazul decretului de revocare a procurorului şef al DNA, solicitat de CCR, citează Mediafax.

Totodată, preşedintele a afirmat că nu a vorbit cu Laura Codruţa Kovesi.

"Nu văd de ce aş discuta, e o decizie pe care eu trebuie să o iau",a mai spus Iohannis.

Preşedintele a anunţat şi săptămâna trecută faptul că va citi motivarea Curţii până o va înţelege, dar că va da un răspuns într-un termen rezonabil.

Integral pe România LiberăComentarii

Andra Sa facem cheta si sa-i angajam un profesor de limba romana, sa-i traduca nataraului ce scrie in document. Vad ca nici liota de "consilieri" nu-i mai breaza.... Mai vine vreun pulica de la americani pe aici si-si arata penele si inca mai spera sa acopere problema copierii politicii NSA in Romania prin Protocoalele cu Serviciile supuse CIA s.a.........

20 iunie 2018 15:49

un ardelean Problema saseasca e ca ....ce-a inteles din ce-a citit ?!!

20 iunie 2018 11:54

Trump El spune si niste adevaruri, nu a vorbit cu Luluta, doar a ascultat-o, daca macaie ceva despre revocare poate pleca cu tot cu bagaj la Sibiu, dosarele cad din sertar si cine stie cine da peste ele!

20 iunie 2018 9:26

coco Trebuie sa ia intai vacanta de vara si dupa ,odihnit stabileste in care trimestru o citeste profund.Odihna placuta D-le profesor.

20 iunie 2018 5:18

@ 19 iunie 2018 20:45 Ai dreptate băi PUȚĂ! De fapt, tu tot o pulă ești, dar o pulă mai mică, băi PUȚĂ! Ai înțeles, sau trebuie să-ți scriu cu majuscule?

19 iunie 2018 22:21

Uta Dupa moaca se pare ca nici nu vrei si nici nu poti sa inveti sa citesti !!

19 iunie 2018 20:45

adrian 20 de milioane de romani au citit si inteles solicitarea Curtii Constitutionale care este obligatorie, indiferent daca lui i se pare ca este motivata sau nu. Amanarea revocarii lui LCK nu face decat sa arate lumii intregi - ca romanii oricum au inteles -ca presedintele in exercitiu al Romaniei nu doreste sa respecte Constitutia Romaniei al carei garant, cel putin teoretic ar trebui sa fie.

19 iunie 2018 17:21

v Nici nu ma asteptam sa "citeasca asa repede", decretul CCR. Acuma trebuie sa plece in vacanta, apoi la Sibiu, nare timp de "prostii" de astea. Apoi, iar va citii. Cu intelesul va fi mai greu, deoarece curtea i-a scris in Romana, nu in germana sau engleza.

19 iunie 2018 16:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.