Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Wess Mitchell, asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa și Eurasia, i-a transmis președintelui Klaus Iohannis că SUA speră că România va continua progresele făcute în ceea ce privește consolidarea democrației și a statului de drept, adăugând că Washingtonul urmărește cu atenție ceea ce se întâmplă la București, informează Administrația Prezidențială.

”Asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene şi eurasiatice a arătat că în Statele Unite, inclusiv la Casa Albă, preşedintele Klaus Iohannis se bucură de cea mai mare apreciere şi respect pentru ceea ce face pentru România, precum şi de sprijinul deplin al SUA pentru rolul său esenţial în întărirea democraţiei şi a statului de drept în țara noastră. Domnul Wess Mitchell a exprimat speranța că România va continua progresele pe această linie, subliniind că SUA urmăresc cu atenție evoluțiile din țara noastră”, se arată într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.