Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nicolae Popa, fost preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a negat luni că ar fi semnat protocolul de cooperare încheiat în anul 2009 cu SRI şi Parchetul General, susţinând că va discuta despre acest subiect cu şefa Instanţei supreme, Cristina Tarcea.

Nicolae Popa a declarat că protocolul a fost semnat pe data de 2 septembrie 2009, însă el s-a pensionat începând cu 1 septembrie 2009.

„Eu am văzut acest document prin intermediul televiziunii. Pe 1 septembrie 2009 mi-am formulat cererea de plecare, exact de ziua mea când împlineam vârsta de pensionare”, a spus Nicolae Popa, luni, la „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

„Mâine o să trec pe la doamna președintă Tarcea pe care am rugat-o să-mi pregătească un exemplar, este prima dată când văd protocolul”, a mai spus Popa.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Dan Voiculescu, zis și Varanul, profesor de securitate ceaușistă NU a falsificat nimeni semnătura bivolului din imagine, ci semnătura a fost iscălită de către un funcționar care avea puterea de a-l împuternici ca semnatar în numele funcției pe care o îndeplinea respectivul bivol cu o zi înainte de pensionarea lui și trimiterea lui la abator. Adică cel care a semnat documentul e cel care a fost atunci adjunctul funcției boului din imagine. Iar cum la Haznaua 3 mai sunt și alți viței adulți care se uită-n botul acestui bou, acolo e o turmă de boi și vaci impresionantă. Cu mult drag, Varanul

19 iunie 2018 22:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.