Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Curtea Constituţională dezbate marţi sesizările formulate de deputaţii PNL şi USR, dar şi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) asupra Legii 303/2014 privind statutul judecătorilor şi procurorilor. În textul sesizării, ICCJ vorbeşte despre faptul că modificările sunt ”generale şi imprecise” şi vor duce la imposibilitatea aplicării legii. Legea a fost contestată la CCR, pentru a treia oară, şi de către parlamentarii PNL şi USR.

Magistraţii Curţii Supreme au decis, în şedinţa din 24 mai, să sesizeze Curtea Constituţională cu privire la unele aspecte de neconstituţionalitate regăsite în modificările la Legea 303/2004 privind statutul magistraţilor.

În textul sesizării, magistraţii ICCJ fac referire la faptul că noţiunea de eroare judiciară nu este definită în mod clar, legiuitorul având obligaţia ”să indice în mod clar şi indubitabil ipotezele în care există eroarea judiciară”.


Comentarii

@ Florin Bilei Tanar si idiot esti ....sigur tu mai Bilei !

19 iunie 2018 16:51

pedelistul ...liberal Baih...alupigus, prea le zici cu foc ! Trebe ca ai..."probat" instrumentu` lu` mos-tau ..Dragnea !

19 iunie 2018 16:50

Am ajuns de unde am plecat Sa fim seriosi, nu e nici o dezbatere.Decizia a fost luata in conformitate cu" indicatiili" lui Dragnea.

19 iunie 2018 12:58

alupigus, fiu de parlamentar PSD de Teleorman D-l Dragnea are pula mare. El fute-n cur procurorii, justitia, UE, PE, SPP, SRI, DNA, statul roman, etc.

19 iunie 2018 11:45

S-a terminat cu menajamentele. Liderul PSD şi-a lepădat masca impasibilă şi uşor zeflemitoare pe care a afişat-o până acum şi ne arată adevărata lui faţăPe preşedintele Iohannis îl paşte suspendarea, dacă nu acceptă rolul de decor, procurorii sunt sfătuiţi „să nu greşească”, aliaţii noştri din NATO şi UE sunt acuzaţi făţiş că au sprijinit „statul paralel”, ziariştii sunt de mult pe lista neagră, nu rămâne decât să fie „bifaţi” pe rând. Pe „şobolanii” din #rezist îi aşteaptă o deratizare strămoşească cu bâta şi lanţurile. .M.Hodor.

19 iunie 2018 9:27

S-a terminat cu menajamentele. Liderul PSD şi-a lepădat masca impasibilă şi uşor zeflemitoare pe care a afişat-o până acum şi ne arată adevărata lui faţăPe preşedintele Iohannis îl paşte suspendarea, dacă nu acceptă rolul de decor, procurorii sunt sfătuiţi „să nu greşească”, aliaţii noştri din NATO şi UE sunt acuzaţi făţiş că au sprijinit „statul paralel”, ziariştii sunt de mult pe lista neagră, nu rămâne decât să fie „bifaţi” pe rând. Pe „şobolanii” din #rezist îi aşteaptă o deratizare strămoşească cu bâta şi lanţurile. .........

19 iunie 2018 9:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.