Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză (CNSP) a primit „cadou”, printr-o hotărâre de Guvern, 100 de noi posturi, în structura organizatorică. Acestea vin la pachet şi cu noile funcţii cu care a fost înzestrată Comisia, inclusiv de a se ocupa de parteneriatele public-private de şi ajutoarele de stat.

Printr-o hotărâre de Guvern de la finalul lunii mai, numărul maxim de posturi pe care le poate avea Comisia Naţională de Prognoză a crescut de la 135 la 235. Acest număr va include şi demnitarul, adică preşedintele instituţiei, dar şi posturile aferente cabinetului acestuia.

Cheltuielile bugetare suplimentare pentru noua structură organizatorică se vor asigura prin redistribuirea de la Secretariatul General al Guvernului şi instituţiile subordonate acestuia a alocărilor bugetare aferente posturilor bugetate şi vacante, potrivit Hotărârii.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.