Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov va suplimenta paza la secţia de primiri urgențe după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o asistentă a fost agresată de un pacient adus în secţie, a anunțat luni, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii sanitare, Daniela Neculoiu, citată de Agerpres.

Paza de la secția UPU va fi suplimentată cu un post până când se va finaliza noul contract de achiziţii de servicii de pază.

În prezent, asistenta agresată este internată în secţia de neurochirurgie a spitalului, fiind în stare stabilă.

''Vom suplimenta un post de pază imediat la UPU, astfel încât să fie doi agenţi de pază. Să sperăm că în această lună se va încheia procedura care este în curs pentru achiziţia de serviciu de pază pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, contractul actual fiind la final. Contractul nou va fi în alte condiţii din punct de vedere tehnic, cu un număr suplimentar de posturi şi alte îmbunătăţiri. În ceea ce priveşte stare de sănătate a colegei noastre agresată în noaptea de sâmbătă spre duminică de un pacient adus la UPU, este în stare stabilă, mult mai bună decât la internare, iar în cursul zilei de azi va fi reevaluată. Nu ştiu exact când va fi externată, medicii vor decide acest lucru'', a declarat managerul spitalului.

Integral pe HotnewsComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul BRAȘOV 13 TIȘBITUL 13; Brașov 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; B.R.A.Ș.O.V. B-13 Enoriași, RȘ-Roșu, A-Alb, O-Ordine, V-Via. Enoriașii 13 în roșu și alb după ordinea de la via Lui Hristos și Tișbitul. Enoriașii 13 vin după ordinea de la via din Casa Raiului în care stau după care se înfăptuiește întreaga Creație prin Duhul Sfânt între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pământul și Adam cu Eva). Roșul și albul sunt culorile principale din Casa Raiului.

19 iunie 2018 3:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.