Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La o săptămâna după porția de huduieli pe care și-a luat-o pe Arena Națională, Gabriela Firea recunoaște că a făcut un gest nepotrivit.

Primarul general al Capitalei a declarat, luni, pentru RFI, că a greșit alegând să-i înmâneze Simonei Halep cheia orașului și diploma de execelență în timpul evenimentului de pe Arena Națională.

”M-am tot gândit zilele acestea , am reflectat dacă a fost sau nu bine, dacă am procedat corect și am ajuns la o concluzie la care sper să ajungă cât mai multă lume: bunele intenții au existat încă din prima clipă – că nu a ieșit tocmai cum am dorit, într-adevăr, acesta este marele regret … Eu am avut cea mai bună intenție, dar rezultatul nu a fost cel dorit și este clar că am greșit, atât eu cât și echipa, pentru că într-un climat destul de tensionat cum era cel din București acum o săptămână și după mitingul PSD, era clar că nu era cel mai potrivit loc și moment să înmânez cheia orașului și diploma de excelență , după ce îi conferisem deja titlul de cetățean de onoare Simonei Halep în februarie, pe Arena Națională, acolo unde noi am organizat cu mare drag și cu tot sufletul întâlnirea Simonei cu fanii săi”, a spus Firea.

Integral pe CotidianulComentarii

Și-a pus cenușă-n perucă? Păi mai bine-și trăgea poalele-n cap și mânca un fecalom cu gura ei aia mare, sau lua o muie de la un om de bine. Mangafaua primar gheneral se pocăiește acum, dar ar trebui să ia câteva ore de consiliere sustenabilă de la pastorul răspopit Mihai Gâdea, că ăla-i specialist în sfinți adventiși, penticostali sau iehoviști. Apoi ar putea lua o muie și de la Mircea Badea, că ăla-i figurant p-acolo, deși se tot screme el cu emisiunea aia a lui În Găozul Presei, unde tot scarpină aiurea tot atolul de hemoroizi al stăpânului său Varanul. Saurianul lui stăpân e hodorogit și cam damblagit, după operația aia a lui care o să-i scurteze zilele pentru a nu mai construi nimic bolșevicesc în țara asta oropsită de imbecilitatea stalinistă perpetuată prin idioțenia electoratului majoritar, ăla care votează cu capul în mână și cu gura plină la Căcâna căcării.

19 iunie 2018 0:29

Vasile Mircea Madam Firea, ca o tzatza a-i actzionat dupa flueraturi cand a-i dat mesajul pe Facebook cu "sorosistii" care te-au fluerat si cu "rezistacii" infiltratzi...Nu draga, a-i fost fluerata de familii intregi de bucuresteni nemultzumitzi de indolentza, incompetentza si nerealizarile Primariei Generale a carei conducere temporara o indeplinesti....

18 iunie 2018 17:17

gica ,contra In haita nu te bati cu cei de teapa ta pentru suprematie ci cu seful La fel te afisezi cu cei superiori tie si nu cu cei inferiori ca sa castigi capital social Ce dracu ca astea le stiu si copii de gradinita madam ,nu mai face pe nestiutoarea decat daca vrei sa te creada lumea proasta !

18 iunie 2018 14:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.