Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Descoperă ce-ți prezic toate astrele pentru perioada care urmează!

Horoscop săptămâna 15-21 iunie Berbec

Oamenii din cercul vostru apropiat vă vor ajuta să rezolvați inclusiv chestiuni personale. Călătoriile scurte și planurile pentru viitor sunt de succes, ca și ocupațiile și achizițiile vor fi plăcute.Vă veți baza mult pe abilitatile creative, unele cunoscute ,altele însă abia acum ieșind la suprafață. Vă sfătuiesc să vă memorați visurile, să încercați să descoperiți semnificația simbolurilor și a imaginilor pe care destinul vi le trimite.

Horoscop săptămâna 15-21 iunie Taur

Veți primi sprijin din partea unor rude și parteneri îndepărtați. Cu toate astea, practic toată lumea speră în ajutorul vostru. Profesional, disputele privind erorile trecute vor reveni, dar șefii și superiorii vor avea înțelepciune și înțelegere. Pentru a nu pierde poziția finală, căutați un punct de plecare în acțiunile necesare, luați deciziile corecte. Având o așa atitudine, vine și răsplata.

Continuarea pe antena3.ro


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.