Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parchetul General extinde ancheta în dosarul Colectiv și investighează modul în care autoritățile au intervenit și au îngrijit victimele imediat după tragedie, luni dimineața fiind audiate patru persoane. Ancheta este extinsă în urma plângerilor penale depuse de părinți și victime, scrie Mediafax.

„Suntem deja aici. E vorba despre plângerile penale pe care noi le tot facem de aproape doi ani de zile privind ce s-a întâmplat după incendiu: spitalele, pentru știm cu toții că în spitale au murit 37 de tineri, din care cel puțin 30 au murit din cauza bacteriilor, asta în condițiile în care România se declarară că nu avem bacterii. Lucrurile acestea nu vrea nimeni să le ancheteze. E momentul să se întâmple ceva. Ne amintim că timp de o săptămână, nu a fost permisă plecarea niciunui tânăr în străinătate, deși au fost intervenții cu bani privați. Directiva politică a fost: Nu pleacă nimeni. Așa s-au pierdut vieți. Vrem să știm cine a dat... pentru că o săptămână nu i-a lăsat să plece, iar după ce a plecat, prima hotărâre luată în mare secret și transmisă spitalelor din străinătate a fost să nu se facă nicio autopsie celor decedați. Autopsiile să se facă strict în România. Adică e clar că cineva a vrut să ascundă ceva. De ce și ce s-a dorit să se ascundă, o să vedem. Copilul meu a murit cu arsuri pe 28 % din suprafața corpului”, a declarat, pentru Mediafax, Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv și tatăl lui Alexandru, un tânăr de 22 de ani care a murit în incendiul din 30 octombrie 2015.

Integral pe HotnewsComentarii

RÂNJESC HIENELE! DOLIU PENTRU DEMOCRAȚIA ROMÂNEASCĂ! Majoritatea PSD-ALDE, susținută de UDMR, a călcat în picioarele toate normele parlamentare, trecând cu șenilele peste Codul de procedură penală. A măcelărit această lege esențială, a ignorat amendamentele Opoziției, a abolit dezbaterea parlamentară. A impus domnia infractorilor. Tot noaptea, tot ca hoții! Cartianu.

19 iunie 2018 7:44

Asta este planul ascuns a lui Iohannis Doreste departarea de la adevar. Boul de Iohanis, stie ca daca se merge pe ”firul corect” romanii vor afla CA EL A ORCHESTARAT MASACRUL DE LA COLECTIV.

19 iunie 2018 6:46

Clemance Pai toate anchetele, inclusiv cele jurnalistice u fost stopate.... Sistemul lucreaza... Agenturile si-au dat din nou mana.. Noi am ramas fara tineri dar si fara Guvern, cu un Sistem la fel de bolnav si de rasist si asa mai departe...

18 iunie 2018 19:20

v Intrebati-l pe Gghiolbanis, ca el ar putea sa stie mai mult. Aici si poate nu numai aici se vede "priceperea" anchetatorilor nostrii. Se pare ca aceasta tragedie nu a stirnit destula emotie cit dorea Ghiolbanis.

18 iunie 2018 16:18

alupigus JOHANNIS si Statul paralel securistoid sunt implicati direct in aceasta tragedie care s-a vrut mai putin dramatica , dar cu scopul rasturnarii guvernului Ponta!

18 iunie 2018 14:34

Ca să vezi unde era cheia de la Colectiv !!!!!!!! In loc să ancheteze până în pânzele albe cum a fost posibil să se propage incendiul cu viteza unei explozii, idioții ăștia, care se prefac că anchetează, caută vinovați printre cei care au făcut ce se mai putea face pentru amărâții aia amatori de senzații tari și care au avut parte de mai mult decât puteau să ducă! Până la urmă, pentru a-i feri pe adevărații criminali de raspundere, procurorii, sau ce dracu sunt, caută cu disperare cât mai mulți acari păuni în rândul celor care au dat o mână de ajutor cum au știut și cât s-a putut!

18 iunie 2018 11:08

Oltean Inca un pic de rabdare, si nu vor mai trai nici macar nepotii victimelor/supravietuitorilor din Colectiv. Unde se grabeste Justitia Romana in halul acesta ? Nu credeti ca "graba strica treaba" ? Poate peste 250-300 de ani se vor gasi vinovatii, si va scrie despre ei in cartile de istorie de atunci. "Grabeste-te incet" etc.

18 iunie 2018 9:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.