Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cotidianul american New York Times și ARD, postul public de radio din Germania, au dedicat spații mari duminică tentativelor lui Liviu Dragnea și coaliției PSD-ALDE de a stopa eforturile procurorilor DNA.

”Lupta anticorupție este periclitată serios după ce Curtea Constituțională a decis revocarea șefei DNA și a înlăturat pur și simplu prevederile legale care asigurau protecția procurorilor și judecătorilor față de presiunile politice”, arată NYTimes. Ziariștii americani scriu că PSD ”își radicalizează susținătorii promovând teoriile conspirației, atacându-l pe Soros și caracterizându-i pe critici drept păpușile unui sistem paralel abject”.

Integral pe G4media.roComentarii

....sa va ia ! Micutule tembel, te deranjaza DNA ? Ei uite , pe majoritatea romanilor nu-i deranjeaza ci doar pe acea gasca de hoti ordinari aflati in majoritate in posturile cheie ale puterii.

18 iunie 2018 11:34

Pai, din paginile lui New York Times se hlizește însuși Soros! Toată presa americană antiTrump, ca si industria divertismentului (Cinematografie, spectascole, televiziuni) sunt în proprietatea Ocultei rozalii, din care face parte si bosorogul Soros. Cu Trump este Armata americană, în special marina militara, ale cărei elicoptere au survolat la un moment dat chiar sediul CIA, a cărei conducere favorabilă Ocultei (Trump îi spune „Mlaștina”!) a trebuit schimbată. Așa că nu vă mirați și nu jubilați cum că NY Times zice una sau alta. Zice pentru că-l doare la ficați ...

18 iunie 2018 11:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.