Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Colaborarea României cu statele partenere aliate, inclusiv bazele şi operaţiunile militare de pe teritoriul ţării noastre au drept scop să demonstreze că \'Marea Neagră nu este o mare teritorială a Federaţiei Ruse\', a declarat, sâmbătă, ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor.

Oficialul român a participat la Black Sea and Balkans Security Forum, ce a avut loc, timp de trei zile, la Mamaia. El a vorbit despre achiziţiile militare din viitorul apropiat dar şi despre colaborarea cu partenerii NATO.

'Pe partea aeriană vom fi complet operaţionali cu F-16 foarte curând. Intenţionăm să achiziţionăm încă patru aeronave F-16 în primă fază, pentru a avea întreaga escadrilă de 16 aparate operaţionale plus încă 36 de aparate F-16, astfel încât să putem să satisfacem nevoia de bună operativitate a forţelor aeriene', a spus ministrul.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.