Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Franţa şi Germania sunt foarte aproape de un acord privind reforma zonei euro, după câteva luni de controverse, a anunţat sâmbătă seara ministrul francez de finanţe, Bruno Le Maire, citat de AFP.

După o ultimă rundă de negocieri cu omologul său german Olaf Scholz, desfăşurată la Hamburg, Le Maire a precizat în reţeaua Twitter că decizia ar putea fi luată marţi, la întâlnirea de la Berlin dintre preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, şi cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

Integral pe AgerpresComentarii

Agerpres: vă informăm că defekarea de "articole" de genul ăsta e (remarcabil de) bine remunerată (cu sume considerabile de MEDIA-ŞPAGĂ free-tax, n.r.) şi ea serveşte scopului (nobil, n.r.) de deturnare a atenţie Dvs. de la problema reală (în cazul de faţă: posibila spargere a coaliţiei guvernamentale din Germania, n.r.)... Cu respect, "redacţia-poollii"

17 iunie 2018 23:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.