Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sebastian Ghita a fost achitat. Nu in toate dosarele, caci mai sunt, ci doar intr-unul. Bun si asa. Si unde mai pui ca i s-a revocat si mandatul de arestare. Ce-o sa faca mai departe Parchetul DNA nu stiu, mai vedem. Nu vreau sa miroasa a antepronutare, dar nasul meu de copoi pervers, si mut la nevoie, spune ca, cel putin la dosarul asta, a-ntarcat balaia. Mai incolo, cred ca o sa vedem aceeasi solutie si in restul de dosare. Practica a demonstrat, si nu o data, ca se poate juca domino si cu dosarele, unul mai penal ca altul. Cert nu este vorba de vreun aranjament, asta pot sa v-o spun. In justitia din statul de drept al lui Iohannis nu exista blaturi la instante. De aia se si lupta el sa-l pastreze nealterat.

Integral pe NaţionalComentarii

Agenda Mossad, pardon Programul de Guvernare al PSD Distrugerea educatiei, eliminarea investitiilor in infrastructura, vinderea companiilor rentabile catre Israel. Suntem in grafic!

18 iunie 2018 10:43

alupigus, radical psd-ist Ah, cat imi place s-o iau =, s-o frec cu fundul!

17 iunie 2018 11:58

Elan Laufer, agent Rotschild, cel mai bogat ministru ever Talmudul ne primite sa futem in cur goimi. Futem in cur Romania prin intermediul PSD si asta ne ocupa tot timpul.

17 iunie 2018 11:23

Bombonica Traiasca HOTIA! Trai si viata pentru toti hotii. Cre nu-s trebuie sa invete sa fure. Altfel n-are nicio speranta. Scriu cu litere mari pentru ca-mi amintesc cand strigam Traiasca PCR! Strigam cu litere mari, Hahahahaha!!!!!

15 iunie 2018 12:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.