Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dragoș Pătraru a avut un mesaj emoționant la despărțirea de TVR pentru telespectatorii săi fideli."E foarte posibil să mergem acasă și să nu mai revenim nicăieri", a fost afirmația prin care Dragoș Pătraru și-a luat „La revedere!” de la fanii săi. Însă a terminat cu un mesaj optimist: "Încă mai am speranțe că ne vom vedea cu încă un sezon al acestei emisiuni, chiar dacă în acest moment habar nu am unde. Așa că vă spun la revedere, nu adio!"

Legat de relația cu TVR, Dragoș Pătraru a ținut să își exprime ultimele convingeri. "Ordinul pe unitate este clar și a fost dat acum mai bine de șapte luni: Starea nației, afară de pe postul național. Este misiunea noului management. Ieri, departamentul juridic căuta încă niște motive să fim dați afară fără să se ajungă la procese și la plata unor daune, notează paginademedia.ro.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

UNFORGIVEN Totusi, acest realizator este un mic copil cu ironiile lui, pe langa veninul turnat zilnic de o alta televiziune insolventa, cea caruia de 7 ani nu i se aplica legile fiscale. Pe de alta parte, pe la cate tv. s-a tot plimbat emisiunea asta cu realizatorul ei cu tot, dar nu a putut sa dureze ? Oare de ce ? PS: Succes in itinerariul urmator, oriunde se va afla el !

15 iunie 2018 14:47

Humor ALUPIGUS cea mai mare greseala este cand un prost se crede destept. Dar tu esti PROST. Emisunile lui Dragos Patraru au avut suces la oamenii care iubesc umorul. Tu esti prea limitat sa intelegi asa ceva.

15 iunie 2018 11:41

alupigus Pleaca-n pizda ma-ti de scelerat , un om nebun care batjocoreste pe oricine , cu sau fara motiv ! Asta e un psihopat notoriu , cum dracu se uita lumea la glumele lui nesarate !

15 iunie 2018 10:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.