Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ma gandesc cu groaza ca lumea in care ne aruncam copiii a luat-o razna definitiv. Nu, n-are legatura cu presedintii, cu DNA -ul, cu coruptia. Astea,cu tot izul lor puturos, nu-s inventate pe aici si nu cred ca se vor termina vreodata. Are legatura cu oamenii care stau si beau apa din acelasi pahar ani intregi, imbraca, pe rand, aceleasi haine, se iubesc si isi fac declaratii in acest sens, in spatiul public, fara ca nimeni sa-i intrebe.

Se tin de mana, se sprijina si se completeaza profesional. Si, deodata, din ratiuni care pur si simplu te scarbesc, sar unul la altul ca si cand pentru aceasta rafuiala s-au nascut si s-au rugat la Dumnezeu. Si scot din ei toate cele pe care le stiu despre omul langa care le-a crescut sufletul. Cele pe care le stiu sau le inventeaza. De la chiloti murdari, la injuraturi de mama, la ...sa va spun eu cine e ala!???

Mai multe, pe Antena3


Comentarii

Chiar dacă madam Dana Gheară se semnează cu mult curaj la editorialele ei scălâmbăiate, care n-ai nici o noimă, prin acuzele ei asupra celor care recurg la limbaj excesiv de folcloric sau dacă preferați, suburban, mai bine făcea madam Chera sau Gheară să ne spună ce merită Latrina 3 și toți aplaudacii răspândaci d-acolo pentru presa lor de căcat cu care se tot screm să spele tot cu căcat creierii pulimii din România? Păi în momentul care tot corul ăla de lătrături și schelălăieli propagandistice bolșevicești împuțite se tot agită-n draci la Haznaua 3 ca să umple cu căcat creierele prostimii din România, ce merită acești farisei și impostori ai presei? Că dacă le dau eu muie, o să se șifoneze toatâ haita de lătrători d-acolo!

19 iunie 2018 0:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.