Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că până în prezent niciun parlamentar nu i-a comunicat intenţia de a părăsi partidul, dar că a avut şi surprize, precum plecarea senatorului Ion Popa, despre care a susţinut că "încearcă să-şi justifice imoralitatea şi acţiunea contrară voinţei oamenilor prin tot felul de aiureli".

"Eu sunt un om care comunică permanent cu parlamentarii şi recunosc că am avut surprize, inclusiv cu domnul senator Popa. (...) Mi-e greu să anticipez (n.r. - surprize), eu comunic cu toţi parlamentarii partidului, până în prezent, niciun parlamentar al partidului nu mi-a comunicat intenţia de a părăsi partidul şi am încredere în parlamentari până la proba contrarie. Ce m-a surprins la declaraţia domnului Popa este că în mintea lui tulbure trădători sunt cei care rămân în partid, nu cei care pleacă din partid chiar înainte de bătălia care s-ar putea să fie chiar decisivă pentru perioada care va urma. Fiecare încearcă să-şi justifice imoralitatea şi acţiunea contrară voinţei oamenilor (...) prin tot felul de aiureli", a spus Orban, într-o conferinţă de presă.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.