Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De obicei, forța care îndeamnă o femeie să pornească o „relație” cu un bărbat căsătorit este nebunia de a avea ceva interzis.

”La 6 ani după ce am terminat liceul, am avut o aventură cu profesorul de sport şi antrenorul de fitness. În liceu, toate fetele erau înnebunite după el. Era un tip înalt, bine făcut, cu ochi albaştri strălucitori. Ideea că exista o diferenţă de vârstă între noi m-a făcut să îl vreau şi mai mult. Când aveam 17 ani, îmi imaginam cum ar fi să ne cuplăm. Ştiam cu toţii că este însurat şi existau zvonuri cum că ar urma să aibă primul copil cu soţia sa. Cu toate astea, am continuat să flirtez şi să simt fiori atunci când îl priveam în ochi. Aveam 18 ani, iar el avea 30 sau 32.

Câţiva ani mai târziu, fiind la Boston, am început să comunicăm cu ajutorul reţelei LinkedIn. Am fost surprinsă când m-a întrebat dacă m-aş întoarce în liceu la orele de sport, purtând fusta mea de hochei. Era o situaţie ireală, de vis.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.