Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

La ministerul Energiei , Tăriceanu l-a numit ministru pe fiul unui fost mahăr din CC al PCR, apropiat al lui CeaușescuI. Senatorul ALDE Iriza Scarlat îi reproșează acum ministrului Energiei, Anton Anton, declarația prin care a anunțat că exploatarea cărbunelui va mai dura până în 2040, în județul Gorj.

”Ministrul a greșit și a spus prostii, acolo unde a fost. Chiar dacă e 2040. Păi asta înseamnă că în 2040 Gorjul dispare de pe harta României? Noi avem cărbune pentru cel puțin 80 de ani de aici înainte. Cred că a făcut o greșeală, l-a luat gura pe dinainte. Nu-i exclus să-i cer și demisia, chiar dacă suntem din același partid. Nu se vorbește așa! Bineînțeles că luni o să-i cer și demisia. Ce credibilitate mai are ALDE în Gorj, dacă un ministru, pus acolo vremelnic, scoate pe gură asemenea prostii!

Integral pe CurentulComentarii

Sloganul lu, Anton Care va toarna in........BETON https://www.cotidianul.ro/legatura-dintre-un-ministru-si-o-betoniera/

14 iunie 2018 17:50

solo Individul asta Anton Anton avand sloganul (sloganul nu i-a folost la nimic) este fiul lui Ioan Anton mare kakademician comunist. Este cel care a propus-o si pe Elena sa feie academician si un lingau al familiei. Ajuns cadru didactic la Facultatea de Constructii l-a cunoscut pe Tariceanu. Au fost colegi. Dupa revolutie Tariceanu a intrat in afaceri si politica abandonand invatamantul, iar Anton a ajuns profesor universitar fiind pentru cateva luni si ministruleducatiei (2008) guvernul Tariceanu. In timp ce Tariceanu este un afemeiat ( asta ca sa nu zic curvar) celalalt este un necioplit care la fiecare doua vorbe are pula in gura. Despre alte expresii nu vorbesc. S-a vazut in intalnirile cu presa. Astia ne conduc.

14 iunie 2018 17:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.