Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Guvernul a aprobat, miercuri, o ordonanță de urgență care prevede că președinții Curții Constituționale, Înaltei Curți de Casație și Justiție, Curții de Conturi, CSM și Academiei Române vor primi reședințe oficiale, care vor fi puse la dispoziție gratuit de RAPPS.

”S-a luat decizia pentru a exista similitudinea legislativă în ceea ce privește anumite persoane care ocupă funcții importante în statul român, de demnitate publică înaltă, să beneficieze de aceleași facilități. Mă refer aici, din memorie, la președintele Academiei Române, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, președintele Curții de Conturi, președintele Curții Constituționale. S-a luat această decizie având în vedere că ocupă funcții de înaltă demnitate publică și să beneficieze, ca și celelalte persoane care au funcții similare, de aceșleași prevederi legale”, a explicat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, întrebat care sunt categoriile de persoane incluse în lista de beneficiari ai reședințelor oficiale asigurate de RA-APPS.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.