Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Câteva fotografii ce o înfățișează pe actuala Ducesă de Sussex, Meghan Markle, în ipostaze senzuale, au fost preluate de avocații unei publicații și vor fi folosite ca probe în cadrul unui proces contra Ducilor de Cambridge, William și Kate.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, face parte din familia regală britanică de puțin timp, însă, nu toată lumea consideră comportamentul său, prezentat de-a lungul timpului, ca fiind demn de o Ducesă. Fosta actriță a reușit să stârnească controverse în rândul fanilor Casei Regale Britanice, din momentul în care relația ei cu Prințul Harry a fost făcută publică, din cauza unor apariții „picante”. Meghan a pozat pentru o revistă pentru bărbați, Men's Health, în anul 2013, și a avut mai multe roluri în seriale americane, unde, de asemenea, a apărut în ipostaze sexy.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.