Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mișcare surpriză în plin scandal politic generat de decizia CCR. Președintele Klaus Iohannis îl propune pentru funcția de director Serviciului de Informații Externe (SIE) pe deputatul PSD Gabriel Vlase.

Senatorul PSD, Viorel Salan, a susţinut că această decizie a venit târziu, însă va susţine propunerea făcută de Iohannis. „Decizia este luată foarte târziu şi asta ca urmare şi a demersurilor făcute de PSD. Domnul preşedinte până acum poate nota obişnuita domniei sale de a fi mai mult plecat, fără să îl intereseze cât timp a fost asigurat interimatul la o asemenea structură de o importanţă extraordinară. În ceea ce priveşte colegul nostru, domnul deputat Vlase, este unul din colegii respectaţi la nivelul partidului nostru şi sunt convins că într-adevăr va conduce această structură foarte bine. Categor orice aspecte care sunt bune pentru statul nostru le-am susţinut, le susţin şi le voi susţine în continuare”, a susţinut Senatorul PSD Viorel Salan, preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă a Camerei Deputaţilor şi Senatului, potrivit Mediafax.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.