Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au pronunțat, joi, sentinţa în dosarul în care fostul deputat Sebastian Ghiţă este judecat alături de foşti şefi din poliţie şi parchete. Sebastian Ghiță a fost achitat.

La ultimul termen de judecată din 21 mai, un procuror de la DNA a cerut condamnarea lui Sebastian Ghiţă la închisoare cu executare în acest dosar.

Procurorul a precizat în faţa judecătorilor că dosarul este unul de referinţă pentru corupţia şi legăturile dintre sistemul judiciar şi lumea politică.

Continuarea pe antena3.ro


Comentarii

INAPOIATUL este clar ca Ghita a fost indreptatit sa fuga din tara, era clar ca curveta de codrutza dorea sa-l ”futa”, iar el nu dorea.

15 iunie 2018 7:00

Iar devastatoare? Iar explodabilă? 2 Haznaua 3 are tot interesul să bată toba lor plină de căcat pentru a demasca cică abuzurile justiției, pentru a-l spăla pe stăpânul lor Varanul, care după Latrina 3 n-a fost securist ceaușist împuțit și nici n-a furat munți de bănet din conturile secrete ale fostei securități. În SUA de exemplu, au fost destule cazuri în care ticăloși care au călcat legile în picioare au scăpat de pușcărie din lipsă de suficiente probe care să-i condamne. Lepra de Ghiță e la fel de vinovat sau poate mai vinovat decât Adrian Năstase și Liviu Dragnea. Cazul Rarinca pare unul cusut cu ață albă, iar madam Rarinca are mijloace legale de a înainta cazul ei la CEDO, și poate acolo să-și afle dreptatea, chiar dacă n-are bani, poate cere o chetă pe internet pentru colectarea de bani pentru proces și avocat s-o apere. Abuzurile și derapajele sistemului de justiție trebuie să fie rezolvate în interiorul acestui sistem, fără înlocuirea lui madam Kovesi și fără intervențiile de slugoi împuțit ale actualului ministru de justiție șobolan al PSD.

14 iunie 2018 20:25

Iar devastatoare? Iar explodabilă? 1 Măi fraților, nu fiți atât de pătimași, problema e mult mai simplă dar și mai complicată în ansamblul ei. Leprele politice sunt pline de corupție politică, morală și de care vreți voi, nu se dau în lături de la nimic pentru a parveni și a pune mîna pe munți de bânet provenit din mită, sau din contracte cu statul măsluite. Toate potlogăriile lor ilegale sunt ascunse cu deosebită atenție și șmechereală, șmenăreală, etc. Procurorii care instrumentează dosarele leprelor politice în primul rând, ori se grăbesc bazându-se pe dovezi și probe slabe și îndoielnice, ori sunt slabi profesioniști. Problema e că justiția e aservită puterii și factorilor politici de cele mai multe ori, anume dreptatea și legea nu sunt aceleași pentru cetățeanul de rând și pentru lepra politică coruptă. Mulți nemernici politici au fost pedepsiți cu suspendarea pedepsei în timp ce un hoț ordinar din plebe dacă fură 100 de lei e condamnat de la 3 la 5 ani cu executare.

14 iunie 2018 20:24

@@@ Mai boule autist cu o mie de nick-uri, esti plin de idei precum broasca de păr? În afară de agresivitate și de nesimțire de obârșie soroșistă nu ai nimic, nimic, nimic in cap!

14 iunie 2018 19:39

v Nu stiu cazul lui Ghita decit din presa si tv, dar ma intreb, oare cei care l-au facut penal nu raspund pt afirmatiile lor? Ma intreb, poate Ghita este totusi vinovat. Procurorii, judecatorii, etc nu au aceiasi facultate, nu analizeaza faptele dupa aceleasi norme de drept? Cum se poate ca in baza acelorasi "dovezi", o instanta sa spuna ca esti vinovat, iar alta sa te achite. Ramin la parerea ca sistemul judecatoresc, trebuie reformat, incepind de la "studiile" lor superficiale.

14 iunie 2018 16:17

Uta De ce mai iau salariile alea mari aiurea specialistii de la DNA daca tot ce fac este desfacut.Femeia mamut demisia!!

14 iunie 2018 16:16

@@Cristi Bou esti, iar ma-ta o vaca, Taica-tu nu a fost nici macar taur Poate prin vecini si-a gasit o pramatie cu care te-a facut. Memernic ce esti tu nu vezi ca mai mult de jumatate dintre judecatori sunt coruprti si ei ca si Dragnea si partidul sau. Grsu se va face o societate in care majoritatea sa fie corecta. Las ca merge si asa. Asta-i dictonul preferat de romani. Ma mir ca nu sesizezi ca in timp ce unii fura o portocala altii fura milioane. Nu de portocale ci de euro.Tara asta este una de hoti. Nu mai gasesti alta in Europa. Sigur faci parte dintre ei. Du-te in gaura aia a ma-tii porc si hot ordinar

14 iunie 2018 15:53

@Cristi Mă boule autist, tu n-ai văzut, n-ai auzit cum fabrica portocală de la Ploiesti dosarele?! Scriu portocala cu litera mica, deoarece acest nume este generic pentru sute, sau chiar mii de procurori români generati de sistemul de justiție BOLȘEVICĂ numit DNA. Intro țară normală la cap este oare posibil să fie instrumenteate procese ca cele impotriva Marianei Rarinca, sau fostului ministru Decebal Traian Remeș? De ce ți se pare, cretinule, că greșesc judecătorii, sau dau câștig de cauza „penalilor”, când descoperă în dosare fie lipsă de probe, fie probe măsluite în mod cinic si grosolan? S-au cheltuit miliarde de euro pe tehnică de interceptare eletronică si interceptări ca atare, iar în dosare ajung transcrieri anapoda ale unor convorbiri fără suport digital, iar atunci când ajung, acesta nu este original, ci prelucrat, aranjat, „fonotecat” în limbaj tehnic, care este ilegal juridic. Prin fonotecare, idiotule, se poate dovedi că ești autorul unor pagini din „Mein Kampf”! Achitarea lui Ghiță nu face decât să arate că acestuia i s-a fabricat un dosar a la Gigel-portocală, pe repede înainte, nu ce orăcăiești tu pe aici numai ca să agăți cumva de Ghiță și numele lui Dragnea!

14 iunie 2018 15:37

Cristi Dragnea si intreaga clicã politicã a câstigat (nu numai PSD, dar chiar si PNL, ca toti au uscaturile lor). Presiunile sunt atat de mari, incat chiar si la solicitarea procurorilor, judecatorii dau castig de cauza penalilor si hotilor politici. Dormi, române, politicienii vegheazã!!!!

14 iunie 2018 14:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.