Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis l-a propus pentru şefia Serviciului de Informaţii Externe pe deputatul PSD Gabriel Vlase. Postul era vacant de mai multă vreme, iar propunerea a fost înaintată oficial Parlamentului României.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis joi, 14 iunie a.c., în temeiul art. 65 alin. (2) lit. h) din Constituţia României, o scrisoare preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe a domnului Petru-Gabriel Vlase. Domnul Petru-Gabriel Vlase este vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind analizarea şi actualizarea cadrului normativ cu incidenţă în domeniul securităţii naţionale. Domnul Petru-Gabriel Vlase este absolvent al Colegiului Naţional de Apărare, Universitatea Naţională de Apărare, al Colegiului Superior de Securitate Naţională, Academia Naţională de Informaţii şi doctor în ştiinţe militare şi informaţii, Academia Naţională de Informaţii”, se spune în comunicat.

Integral pe AdevărulComentarii

v Vad ca in ziua de astazi nu se mai "poarta", sa ai o singura facultate. Este "cool" sa ai multe titluri, de studii (probabil toate facute intr-un an). Numai Ceauseasca strinse-se toate titlurile posibile.

14 iunie 2018 16:25

UNFORGIVEN Da, si toate diplomele lui au legatura cu noua si vechea Securitate. Cum drk de gasim numai din astia, desi cica statul paralel nu exista !!! PS: Romani, tineti minte trei cuvinte: JOS ETERNA SECURITATE !!!

14 iunie 2018 14:42

Hmmm! Cam multe universitati si colegii a absolvit ca sa fie ceva treaba serioasa. Daca e pe bune, felicitari !

14 iunie 2018 13:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.