Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Capitalei vrea să implementeze în spitalele din Bucureşti un sistem de dezinfecţie cu ajutorul ultravioletelor. Proiectul, denumit „Tehnologie revoluţionară de eliminare a infecţiilor nosocomiale din spitale cu ajutorul roboţilor” va fi supus votului în şedinţa CGMB de joi.


„Proiectul „Tehnologie revoluţionară de eliminare a infecţiilor nosocomiale din spitale cu ajutorul roboţilor” prevede implementarea unor măsuri care să încurajeze eliminarea infecţiilor nosocomiale din spitale, eliminarea dependenţei de observaţiile manuale, creşterea conformităţii cu procedurile online de control al infecţiilor nosocomiale şi raportarea corectă şi în timp util a infecţiilor nosocomiale, cu scopul de a salva vieţi şi bani, transmisă către Adminstraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti”, se arată în proiectul care va fi supus votului în şedinţa CGMB de joi.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.