Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se înmulțesc vocile din PSD care cer suspendarea președintelui dacă nu respectă decizia CCR. Vicepremierul Paul Stănescu, vicepreședinte al PSD, a declarat miercuri că președintele Klaus Iohannis „trebuie suspendat” dacă nu va semna revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Președintele trebuie suspendat în momentul în care nu semnează revocarea dar nu vom lua o decizie separat. Fiecare îşi spune punctul de vedere, dar va fi o decizie în partid. O să aşteptăm să vedem. A zis că mai are puţin de citit, nu aşa mult, aşa a zis preşedintele, şi în momentul în care va spune că nu este de acord cu decizia CCR, sigur, în partid, vom decide ce facem în continuare. Vom analiza din toate punctele de vedere şi vom lua o decizie în partid”, a declarat Paul Stănescu, la Parlament.La rândul său, deputatul Florin Iordache a repetat faptul că președintele poate fi suspendat fără a se ajunge la demiterea sa, prin referendum.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.