Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Consilierii generali ai Capitalei vor avea şedinţă joi, de la ora 11,00, pe ordinea de zi figurând proiecte care vizează majorarea tarifelor pentru parcajele de utilitate publică, conferirea titlului de cetăţean de onoare preşedintelui Academiei Române, istoricul Ioan Aurel Pop, şi acordarea unui premiu de 1.000 de lei pentru familiile care împlinesc 25 de ani de căsătorie.

Astfel, CGMB urmează să decidă în ce priveşte majorarea tarifelor de exploatare a parcajelor aparţinând domeniului public şi/sau privat al municipiului Bucureşti, existând şi o diferenţiere a acestora în funcţie de trei zone.

Familiile care împlinesc 25 de ani de căsătorie urmează să primească o diplomă de onoare şi un premiu de valoare de 1.000 de lei, conform unui alt proiect de hotărâre. Pentru familiile care împlinesc 50 de ani de căsătorie, valoarea premiului va fi de 1.500 de lei, iar pentru familiile care împlinesc 75 de ani de căsătorie, 3.000 de lei.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.