Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus miercuri că preşedintele Klaus Iohannis are consilieri care pot să-l sfătuiască privind respectarea deciziei CCR, subliniind că, aşa cum un profesor de fizică nu cunoaşte elemente de natură constituţională, nici el nu cunoaşte elemente de fizică.

„Nu cred că preşedintele sau orice român cu o abordare elementară are nevoie să îi spună ministrul Justiţiei vedeţi că deciziile Curţii Constituţionale sunt definitive, sunt obligatorii, produc efectele, obligaţii juridice, de la momentul publicării în Monitorul Oficial. Admit ideea a faptului că un profesor de fizică să nu cunoască noţiuni de fineţe juridică de natură constituţională, eu la rândul meu, ca jurist, nu cunosc elemente de fizică, decât acelea cu am rămas din liceu. Dar preşedintele are consilieri, că de aia îi are, ca să fie de specialitate şi să îl consilieze cu promptitudine şi în mod corect aupra efectelor pe care le produce decizia, asupra obligaţiilor care îi revin din respectiva decizie şi asupra riscurilor pe care le generează nerespectarea deciziei”, a declarat Tudorel Toader la Antena3.

Integral pe MediafaxComentarii

Mihai de ba tudorele , nici un tinichigiu auto nu stie prea multe si uite ca e ministru

15 iunie 2018 7:28

Adevarat va spun voua! Klaus Iohanis, nepotul lui Hitler, are misiunea de a distruge natiunea romana.

15 iunie 2018 7:03

alupigus D-le profesor , esenta la ceea ce se petrece este faptul ca pierzand pe LCK si deci terminandu-se cu DNA-ul abuziv securistoid cu rol de a termina adversarii politici , dar si de a maslui rezultate de scrutin prin BEC si altele , impreuna cu STS si alte structuri ale serviciilor , KKWJ pierde ultima sansa de a mai capata un mandat , iar marele pnl fripturisto-orbanist sa ajunga la guvernare ! De aceea , EI apra cu indarjire Statul paralel securistoid , fara sa realizeze consecintele! Apoi , KWJ pierzand imunitatea , va trebui sa dea seama pentru multe nelegiuiri savarsite intr-un mandat poate chiar mai urat decat al lui bashinescu , ceea ce nici nu credea cineva !

14 iunie 2018 10:14

Trump Domnule profesor va chinuiti degeaba, neamtul nici fizica nu cunoaste, asa ca in ceea ce priveste constitutia la el e ceata totala.

14 iunie 2018 9:55

ariciul Pai asa faceti voi politicienii;lasa prostii ca nu stiu despre ce vorbim,ce stiu ei.Asa fac doctorii,care scriu... de nu pricepe nimeni incat te intrebi ;de unde o fi stiind farmacistul?dar ...oare stie?Asa iti pune pretul mecanicul care iti repara masina.Mai mult de atat,pana si prostul de la taraba te incearca cu,Caise coapte,,Romanesti" din tara....Tecuci'cand ale noastre erau inca verzi.Cu Pepeni de Dabuleni inca din ianuarie,si cartofi de masa-n cur,de parca ceilalti am fi crescuti in custi,cand ei habar nu au cum se pune arpagicul in pamant.Asa fac avocatii,care papa banutii prostilor si fraierilor care ajung la ei,si bine fac fiindca nimeni nu stie nimic despre ce face ,altul ,si cum trebuie sa o faca bine.Si daca cumva esti cunoscator......te lovesti de .....hai domnule ca nu e asa cine ti-a spus matale ?de unde stii?HASTA E RHOMANICA MHINCAMI-ATI

14 iunie 2018 9:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.