Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Polițiștii Direcției de Poliție Transporturi fac, joi, 5 percheziții, la sediile unor societăți comerciale din Capitală, într-un dosar ce vizează infracțiuni de abuz în serviciu, delapidare și fals intelectual, verificări având loc și la CFR Călători, care are sediul în Ministerul Transporturilor, scrie Mediafax.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că percheziții au loc la Revizia de vagoane București Grivița, SC Ateliere CFR Grivița SA și CFR Călători, ultima având sediul în Ministerul Transporturilor.  

Integral pe HotnewsComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul POLIȚIA 7/12 HRISTOS 7/12; POLIȚIE 7/13 HRISTOS 7, TIȘBITUL 13; P.O.LI.ȚIA. P-Public, O-Ordine, LI-Elia, ȚIA-Tisbita. Ordinea publică a Lui Hristos și Elia Tisbita. Acestea sunt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care a fost creată Instituția Statului, POLIȚIA.

15 iunie 2018 4:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.