Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Apărării Naționale a discutat despre posibilitatea ca o serie de echipamente din portofoliul companiei Loockheed Martin să poată fi produse sau asamblate în România, cu implicarea industriei de apărare.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanţii grupului american Lockheed Martin, cel mai mare producător de armament din lume, cu care a discutat despre stadiul implementării programelor de înzestrare aflate în derulare cu această companie. În plus, s-a discutat despre posibilitatea ca o serie de echipamente din portofoliul companiei să poată fi produse sau asamblate în România, cu implicarea industriei de apărare.

Integral pe România LiberăComentarii

Oltean Asta vine cam asa - montezi niste suruburi la ceea ce-ti trimitem, dar tu (proasta = Romania) sa cumperi armament (absolut inutil) in valoare de miliarde de dolari. Adica - iar se cauta fraieri si, se pare, L-M a gasit. Din pacate, cu bani luati de la gura poporului roman, nu din cei personali ai d-lui fifor.

14 iunie 2018 5:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.