Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte Traian Băsescu, lider al PMP, a făcut, miercuri seara, pe Facebook, o comparaţie între primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi edilul Capitalei, Gabriela Firea, afirmând că, în timp ce primul spune ce a făcut, altul spune zilnic pe toate televiziunile ce o să facă.

”Diferenţe! Ţoapa de Voluntari cumpără autobuze cu motorizare diesel, în timp ce primarul de Cluj cumpără autobuze electrice. Ţoapa de Voluntari o atacă mizerabil pe Angela Ghiorghiu, în timp ce primarul de Cluj aplaudă din sală marii artişti prezenţi la TIFF. Ţoapa de Voluntari vrea să fure ceva din gloria Simonei Halep şi ţine să urce pe podium alături de campioană, în timp ce la Cluj primarul a urmărit-o pe Halep din tribună la FED CUP. Ţoapa de Voluntari ne spune zilnic, pe toate televiziunile ce o să facă, în timp ce la Cluj primarul spune din când în când, ce a făcut. Ţoapa de voluntari bagă tot bugetul primăriei numai în spectacole cu artişti plătiţi regeşte mult peste valoarea lor, în timp ce la Cluj toate marile festivaluri se autofinanţează (Jazz in the Park, TIFF, UNTOLD etc.). Asta este diferenţa între un primar care lucrează pentru comunitate şi o Ţoapă de Voluntari ahtiată după imagine care bagă toţi banii cetăţenilor în propria-i proslăvire”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Integral pe MediafaxComentarii

victor Ce rusine. Ce vocabular pentru un om care a condus aceasta tara.De aceea santem la acest nivel.

14 iunie 2018 6:53

Je Rade ciob de oala sparta, cand nu exista tzoapa mai mare ca besescu cu eba lui cu tot, cea pe care ne-o baga pe gat sa i-o votam in Parlamentul European si-i taiau aia microfonul de prostii ce debita. Noroc ca s-a lasat si pus pe turnat copii iepureste, indiferent cu cine. Oare de ce acum toti besistii sunt johanisti si toti bocii sunt la Cluj ?

14 iunie 2018 5:18

Francois Da' cu festivalul Cartarascu- (ICR) si gala Bute cum e nea' Traiane???? Tot cu autofinantare?

14 iunie 2018 0:49

Cecilia Boc a dus PIB-ul Romaniei la Cluj, de aia l-au votat aia primar... Firea vrea sa faca in zona Bucuresti ceva.... Ce alti primari generali nu au facut....

14 iunie 2018 0:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.