Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un cetățean din București a depus la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) o plângere în care solicită ca președintele PSD, Liviu Dragnea, să fie sancționat pentru declarațiile făcute la Antena 3, duminică seara, când i-a numit ”șobolani” pe câțiva protestatari care i-au pus întrebări, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale. Petentul cere CNCD să-l sancționeze pe Liviu Dragnea ”așa cum ați făcut atunci când domnul jurnalist Cristian Tudor Popescu a făcut-o pavian pe doamna prim-ministru”.

”Domnul Liviu Nicolae Dragnea, președintele Partidului Social Democrat și președintele Camerei Deputaților, în data de 9 iunie 2018, fiind prezent la mitingul partidului său de la Piața Victoriei, a adus o jignire foarte mare oamenilor pe care îi reprezintă numindu-i șobolani. Vă rog să amendați această atitudine și această jignire așa cum ați făcut atunci când domnul jurnalist Cristian Tudor Popescu a făcut-o pavian pe doamna prim-ministru”, se arată în plângerea bucureșteanului.

Integral pe G4media.roComentarii

Titus Da, nu sunt sobolani. Sunt maidanezi... :)

14 iunie 2018 0:43

Gicu SUPER !

13 iunie 2018 21:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.