Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Judecătorul Mădălina Elena Dârdeci, de la Tribunalul Bucureşti, susţine că a fost jignită şi chiar ameninţată în urma afirmaţiilor sale potrivit cărora democraţia a murit pentru că preşedintele Klaus Iohannis nu respectă decizia CCR privind revocarea şefei DNA.

„A fost o surpriză şi pentru mine. Nu m-am aşteptat, în condiţiile în care atunci când am avut ceva de spus, nu am avut problemă de a posta pe pagina de Facebook, care este pagina publică, nu am avut o problemă în a acorda interviuri sau a răspunde întrebărilor. De la mesajul de ieri, în legătură cu moartea democraţiei, recunosc că am fost surprinsă de virulenţa mesajelor, de ură, de jignirile pe care le-am primit, în condiţiile în care niciuna din persoanele care mi le-au adresat nu cred că m-au văzut vreodată în viaţa lor. Or, dacă într-un stat după aproape 30 de ani de la Revoluţie a-ţi exprima opinia liber este o problemă, stau şi mă întreb retoric pentru ce au murit copiii aceia în 1989? (...) Dacă începe să-mi fie frică pentru viaţa mea, pentru viaţa copilului meu, că toate postările mele sau parte din postările care nu convin unora sau altora vor atrage astfel de atitudini, atunci pot să spun că închidem şi plecăm din ţara asta”, a spus magistratul, la Antena3.

Integral pe MediafaxComentarii

ariciul Inchideti ce ?ca nu pricep?inchidem si ....plecam.La revedere esti libera sa pleci, intotdeauna ai fost.Pentru asta au murit unii la reovulatie si politicienii au avut grija sa asigure conditiile nu de a pleca din tara ci de a fugi ingroziti in toata lumea din tara lor ,toti tinerii care nu au murit.Fii pe pacecacainelecarelatranumusca

14 iunie 2018 9:45

Măi femeie, păi ce pula calului ai fi vrut să-ți spună ăia pe Feisbuci, când matale ai dat o palmă la un căcat și ai mai și strigat în gura mare ce idioțenie ai făcut? Păi așa cum e libertate de exprimare pe Feisbuci sau în Media, acei binevoitori ți-au dat muie cu ghiotura după cum ai și meritat, așa ce nu te mai plânge, ia-o sus și taci în pizda mă-tii de idioată!

14 iunie 2018 5:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.