Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mircea Badea a spus, miercuri, la „Citizen Badea”, că un ascultător l-a întrebat ce cadou i-a luat președintelui României de ziua sa.

„M-a întrebat un cetăţean ce i-am luat domnului preşedinte de ziua lui. Uitasem că e ziua domniei sale. M-am gândit că i-aş lua un robot de bucătărie şi un dulap (...) ca să fie o armonie şi o coerenţă”, a spus Mircea Badea.

Preşedintele Klaus Iohannis împlineşte, miercuri, vârsta de 59 de ani. Iohannis s-a născut în 13 iunie 1959, la Sibiu, oraş al cărui primar a fost din 2000 şi până în 2014, când a fost ales preşedinte al României.

Continuarea pe antena3.ro


Comentarii

Dan Voiculescu, zis și Varanul, profesor de securitate ceaușistă Dragă Mircea, nu mai plânge, pentru că eu stăpânul tău cunoscut și sub numele de Varanul, am decis că trebuie să-ți fac cadou țucalul meu personal plin cu căcat, după ce mă voi căca prima oară în curând. Țucalul meu e de porțalan chinezesc decorat cu niște desene exotice asiatice superbe, e ajurat cu o dantelărie decorativă pe marginea lui și pe mâner, țucal la care renunț numai pentru că tu ești o slugă fidelă și ascultătoare, chiar dacă mai sari gardul din când în când, iar eu sunt nevoit să-ți dau câte o muie cu multă tandrețe. Am și pentru nevasta ta un cadiou, e vorba despre un cadru de bicicletă la care a fost adaptat un mecasnism care dă muie cu un falus zdravăn, iar soția ta sunt sigur că se va bucura de acest cadou al meu, și va pedala înnebunită servindu-se cu muie din abundență. Eu n-am bani pentru a-ți face cadou pentru soția ta un robot care dă muie, pentru că am rămas mai sărăcit după cei câțiva ani de ocnă, unde mi-am pierdut virginitatea în toate găurile corpului meu, deoarece viețarii de la ocnă m-au iubit cu un amor nebun și înnebunit. Soția ta îmi va fi recunoscătoare, pentru că în loc să înfulece haleală, va hali numai muie dând din pedale, deci va depune efort fizic și se va menține în bună formă fizică, dar nu va mai înfuleca haleală, ci va servi muie și deci va mai slăbi din cele peste 40 de kilograme cu care s-a îngrășat ca o purcea până acum. Vă pup dulce pe amândoi, cu mult drag, Varanul.

13 iunie 2018 22:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.