Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Membrii şi simpatizanţii Asociaţiei „21 Decembrie 1989” au marcat, miercuri, 28 de ani de la Mineriada din 13-15 iunie 1990, la monumentul din Piaţa Universităţii din Capitală, ocazie cu care a fost ţinut un moment de reculegere pentru victimele violenţelor şi au fost depuse coroane de flori.

Miercuri s-au împlinit 28 de ani de la Mineriadă şi, cu această ocazie, membrii Asociaţiei „ 21 Decembrie 1989” au ţinut, la monumentul din Piaţa Universităţii, un moment de reculegere. La acţiune au participat aproximativ 50 de persoane, majoritatea dintre ele victime ale violenţelor de la acea dată. Au fost depuse coroane de flori, s-a strigat pentru libertate şi s-a cântat Imnul Golanului, compus de regretatul Cristi Paţurcă şi fredonat, în anul 1990, de zeci de mii de oameni în timpul manifestaţiilor anticomuniste.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.