Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un nou scandal între Guvern și Klaus Iohannis. Premierul Viorica Dancilă i-a scris marți lui Iohannis să includă pe ordinea de miercuri a CSAT și subiectul cu Roșia Montană și Unesco. Ceea ce Iohannis nu a făcut.

Guvernul a decis să oprească procedura de includere a Roșiei Montane în patrimoniul UNESCO motivând că ţara noastră este în plin proces de arbitraj cu Gabriel Resources.

Acționarul majoritar Roșia Montană Gold Corporation cere despăgubiri de 4,4 miliarde de dolari pentru blocarea proiectului aurifer.

Continuarea pe antena3.ro


Comentarii

CSAT? Apărarea supremă a țării convocăcată de analfabeta Dăncilă? Ehee! Și plagiatorul Ponta s-a chinuit să transforme Roșia Montană în Cimitirul României care să afecteze nu numai toată România ci și țările vecine, dar n-a reușit. Acum s-a trezit Țoapa de madam secundar, că premier e Dragnea să otrăvească România pentru vecie că acționarii ăia cerșesc de la statul român peste 4 miliarde de dolari. Păi acționarii lui Pește Prăjit să învețe să exploateze aurul fără cianuri și fără poluarea mediului, apoi n-au decât să dinamiteze cei 4 munți și să-i care cu camioanele la o fabrică închisă unde să procesese aurul fără să polueze mediul țării noastre nici cu un centimetru de otravă. O fut în gură pe madam Dăncilă, la fel pe Dragnea. Graba cu care se screm imbecilii ăștia să otrăvească Roșia Montană și România pentru vecie e explicabilă, comisioane de sute de milioane de dolari puse la bătaie în conturi bancare secrete din țările calde pentru Dragnea și madam Dăncilă. O s-o mai fut în gură odată pe madam Dăncilă!

14 iunie 2018 5:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.