Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Camera Deputaţilor a votat, miercuri, în calitate de primă cameră sesizată, propunerea de modificare a legii Avocatului Poporului, care prevede cumularea pensiei de serviciu cu indemnizaţia primită pentru mandatul în curs de exercitare.

Propunerea legislativă de modificare a legii Avocatului Poporului a fost votată cu 182 de voturi favorabile, 82 împotrivă şi 10 abţineri. ”Avocatul Poporului precum şi persoanele care au exercitat funcţia de Avocat al Poporului îndeplinind condiţiile de numire prevăzute pentru judecători la Curtea Constituţională la data pensionării sau recalculării pensiei anterior acordate beneficiază de pensie calculată şi stabilită în aceleaşi condiţii cu cea a judecătorilor Curţii Constituţionale. Pensia de serviciu poate fi cumulată cu indemnizaţia pentru mandatul în curs de exercitare”, se arată în amendamentul adoptat de Comisia juridică a Camerei Deputaţilor.

Integral pe GândulComentarii

Socotitorul Fratilor! Dupa cum vedeti noi romanii de rand suntem nistePROSTIi. Orice natie intreaga la minte da pensii dupa CONTRIBUTIE care evident cuprinde si PERIOADA de contributie. Noi, numai noi romanii, am constatat ca altii dintre noi SUNT SPECIALI, adica nu sunt ca noi. Deci le dam PENSII SPECIALE. Vreau un PARTID care sa aibe drept scop (pe langa toate drepturile, libertatile si obligatiile date de o democratie ) ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE. Sunt sigur ca la primele alegeri va obtine cel putin 5%, adica va intra in parlament. Cine se inscrie? Cu banii risipiti PE SPECIALI s-ar putea construi anual zeci de km de autostrazi. Oricum mai mult decat acum cand nu se construieste niciun km.

13 iunie 2018 17:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.