Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

La şase zile de la publicarea în Monitorul Ofical a Deciziei CCR, prin care preşedintele este obligat să semneze decretul de revocare din funcţia de procuror-şef al DNA a Laurei Kovesi, Klaus Iohannis a declarat că nu intenţionează să „aplice mecanic” decizia Curţii Constituţionale. Şeful statului arată că a terminat de citit motivarea, iar acum trebuie să o şi înţeleagă, deoarece, în opinia lui, decizia ridică multe semne de întrebare. Klaus Iohannis susţine că decizia CCR seamănă cu poziţia PSD pe această temă şi că vrea să iniţieze o serie întreagă de consultări cu “toţi factorii interesaţi” şi că nu exclude ca, la finalul acestor consultări, să organizeze un referendum popular cu privire la chestiunea revocării Laurei Kovesi din frunea DNA. În acest sens, preşedintele continuă să privească această chestiune nu din punct de vedere juridic, aşa cum a statuat Curtea Constituţională în decizie, ci din punctul de vedere al oportunităţii. Voci avizate din mediul juridic afirmă că, prin atitudinea sa, Klaus Iohannis poate fi pus sub acuzare pentru trădare.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Socotitorul Foarte bine! Constitutia trebuie schimbata in asa fel incat nu cumva o haita de hoti sa puna labele pe tara si sa instaureze dictatura. La o adica, o dictatura intr-un stat ca al nostru poate fi tinuta de 200 000 de lingai! Nu va mirati. Sunt calcule satistice care pot confirma acest lucru.

13 iunie 2018 17:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.