Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Victor Ponta a vorbit miercuri în plenul Camerei Deputaţilor şi a stârnit aplauzele celor prezenţi atunci când a ironizat mesajele transmise de filialele PSD din ţară, potrivit cărora mulţimea adunată pe Naţional Arena ar fi huiduit-o pe Simona Halep şi nu pe Gabriela Firea. „Am să vă explic ce aţi votat, pentru că sunt sigur că mulţi dintre colegii mei nu ştiu. Nu mă huiduiţi, că o să spun că aţi huiduit-o pe Simona Halep!”, a spus Ponta.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a luat miercuri cuvântul în plenul Camerei Deputaţilor pentru a-şi anunţa colegii că au votat excluderea sa din Comisia de Afaceri Europene şi din Comisia de Politică Externă pentru a-l transfera la Comisia pentru Abuzuri. Acesta a stârnit însă aplauzele deputaţilor atunci când a a ironizat acţiunile filialelor PSD care au transmis mesaje cu rol de dezinformare cu privire la huiduielile de pe Arena Naţională. „Am să vă explic ce aţi votat, pentu că sunt sigur că mulţi dintre colegii mei nu ştiu. Nu mă huiduiţi, că o să spun că aţi huiduit-o pe Simona Halep!”, a spus Ponta.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.