Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autobuzul românesc Euro Bus Diamond, produs în comuna Ciorogârla, de lângă București, a reușit, în sfârșit, să câștige o licitație cu o municipalitate din România. Este vorba de orașul Ploiești, unde, în următorii doi ani, vor fi livrate 50 de unități.

Produsul firmei BMC Truck&Bus a fost în competiție cu Isuzu, prin dealer-ul turcesc Anadolu, obținând un punctaj superior la licitație și, prin urmare, fiind desemnat câștigător. Prețul cu care a fost câștigată licitația este de circa 8,5 milioane de euro, cu 1,5 milion de euro mai puțin față de ce era pregătită Primăria Ploiești să ofere. Oferta câștigătoare a fost de 38 de milioane de lei, la care se adaugă TVA, a anunțat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești. Inițial valoarea estimativă din caietul de sarcini era estimată la 50 de milioane, fără TVA.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.