Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Legea privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice creată în laboratoarele Ministerului Muncii și anunțată ca un succes în urmă cu un an a fost deja modificată prin cinci ordonanțe de urgență.

Că Olguța Vasilescu nu e vreun geniu, e cunoscut deja dar faptul că la această lege au lucrat la solicitarea doamnei ministru, specialiști din minister de dinainte de 1989 a întrecut deja orice încercare de înțelegere. Așa se explică probabil că deși Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, Pactul internaţional cu privire la drepturile economice, sociale şi culturale, Carta Socială Europeană revizuită, Convenţia internaţională privind eliminarea tuturor formelor de discriminare rasială, Carta comunitară a drepturilor fundamentale ale muncitorilor, Constituția României, Codul Muncii, Ordonanța privind discriminarea ș.a. consacră principiul „la muncă egală, plată egală”, Legea 153/2017 consacră plata medicilor specialiști la nivelul salariului din grila pentru 2022, cu excepția gărzilor efectuate de medicii specialiști care nu sunt angajații spitalului.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.