Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Înainte de ședința de la Guvern, premierul Viorca Dăncilă a făcut prezentările privind subiectele de pe ordinea de zi. Tot astăzi, premierul ar urma să se întâlnească cu președintele României în cadrul ședinței CSAT.

„Începutul acestei săptămâni arată că măsurile pe care le-am luat și pe care vom continua să le luăm au fost bune și și-au atins scopul. Mai mulți bani în buzunarele cetățenilor. Să ne uităm puțin la cifre. Câștigul salarial mediu net a crescut în aprilie 2018 cu 14, 7% față de luna aprilie a anului trecut, iar puterea de cumpărare a crescut cu 9%, potrivit datelot transmise de Institutul Național de Statistică”, a declarat Dăncilă.


Comentarii

Uta Fa Viorico mai opriti laptele si mierea care curge in tarisoara noastra!!Ca nu mai avem atatea albine ca cu vacile stam bine.Succesuri !!

13 iunie 2018 17:14

v D-na Dancila ne-ati crescut salariile cu putini bani si va laudati atita. Era mult mai "bine" pe vremea Javrei Ordinare cind salariile au scazut cu cel putin 25%, dar era inflatia cel putin ca acuma. Ghiolbanistii, nici macar nu stiu sa va contreze.

13 iunie 2018 16:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.